December 22, 2013

My Christmas manicure!/ Manichiura mea de Craciun!

I love this manicure but I kind of feel I lost my hand because I didn't do my nails lately :( I hate how my right ring fingernail came out, the lines are so thick and ugly :( The design was partly inspired by Robin Moses.

Ador aceasta manichiura dar mi se pare ca mi-am cam pierdut mana pentru ca nu mi-am mai facut unghiile in ultima vreme :( Urasc cum a iesit unghia de la inelarul drept, liniile sunt asa groase si urate :( Design-ul a fost inspirat in parte de Robin Moses.



This is her design:
Acesta e design-ul ei:



I liked the idea of a snowman with a Santa hat, Christmas lights and Rudolph, the reindeer but I wanted something more extravagant. And I remembered I always wanted to do a design I saw on the Internet (unfortunately I don't know who did it) so I decided to combine the two ideas. This is the second design I was inspired by:

Mi-a placut ideea omului de zapada cu caciula de Mos Craciun, luminitele de Craciun si Rudolph, renul dar voiam ceva mai extravagant. Si mi-am adus aminte ca am vrut de mult sa fac un design pe care il vazusem pe Internet (din pacate nu stiu cine l-a facut) asa ca am decis sa combin cele doua idei. Acesta este al doilea design de care am fost inspirata:


Basically, I took Robin Moses' idea, did it in 3-D and added snowflakes :D Because I wanted big acrylic pieces and my nails are short (boo-hoo-hoo), I did them on a piece of plastic and then glued them onto my nails using a wet ball of clear acrylic. I am sure the reindeer's horns are going to break but we'll see. The Christmas lights are a complete fail on my right hand, as I said in the beginning :( The faces of the two characters are painted with acrylic paint and covered with matte topcoat. Oh and the reindeer's nose is a rhinestone covered with normal topcoat as I wanted its facets to disappear and have a super shiny finish.

Practic, am luat ideea lui Robin Moses, am facut-o in 3-D si am adaugat fulgisori de zapada :D Pentru ca voiam piese mari din acryl si unghiile mele sunt scurte (boo-hoo-hoo), le-am facut pe o bucata de plastic si apoi le-am lipit pe unghii cu o bila umeda de acryl transparent. Sunt sigura ca i se vor rupe coarnele renului dar mai vedem noi. Luminitele de Craciun sunt un esec pe mana dreapta, dupa cum am zis la inceput :( Fetele celor doua personaje au fost pictate cu vopsea acrilica si acoperite cu topcoat mat. Ah si nasul renului este o pietricica acoperita cu topcoat normal pentru ca voiam sa-i dispara fatetele si sa aiba un finis super lucios.

Here's how my nails look naked. They have grown and I have given them a square shape but I think I will shorten them so I can practice false nails on them hehe :P

Asa arata unghiile mele dezbracate. Au crescut si le-am dat o forma patrata dar cred ca o sa le scurtez ca sa exersez unghii false pe ele hehe :P


As a bonus, here are my sister's Christmas nails :) They were inspired by a design she saw in the Japanese magazine I showed you in the last post. The sparkling nails were done with a glitter mix and the checkered nails were done with acrylic paint and transfer foil.

Ca un bonus, uite unghiile de Craciun ale surorii mele :) Au fost inspirate de un design pe care l-a vazut in revista japoneza pe care ti-am aratat-o in ultima postare. Unghiile stralucitoare au fost facute cu un amestec de glitter si cele in carouri au fost facute cu vopsea acrilica si folie de transfer.


I wish you the best Christmas ever!!! I can't wait to do a New Year's Eve manicure :)) See you!

Iti urez cel mai fericit Craciun posibil!!! Abia astept sa-mi fac o manichiura de Revelion :)) Pe curand!



14 comments:

  1. Mamaaa ce ti-au crescut unghiuteleee! Si ce model frumos Saschaaaa!:x imi place ca le-ai facut 3D pe toate , mai ales luminitele ! Renul e supppppppeeerb:x Imi plac tare si unghiutele surorii tale:* Sper sa imi fac si eu ceva dragut , micut , de Craciun, pe degetele mele handicapate:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Totul iti place tie :)) Ma bucur mult :* Abia astept sa vad ce faci, sigur o sa iasa frumos chiar daca ai unghiile scurte :*

      Delete
  2. E tare dragalasa manichiuraaa!! <3
    Sarbatori frumoase! :)

    ReplyDelete
  3. Sunt frumoase,imi place la nebunie renul si mosul:d Zilele astea imi voi face si eu unghile pentru Craciun,dar din cauza ca nu am gasit culori acrilice in culorile pe care le voiam eu o sa lipsesc niste abtibilde care se pun cu apa,habar n-am ce va iesi:)).In cel mai rau caz o sa le pictez cu oje:D.Inca odata iti spun ca sunt adorabile,chiar si mici:*
    Abea astept sa le vad pe cele de revelion <3

    ReplyDelete
  4. Superbe!Imi plac tare mult modelele in 3D pe care le-ai facut,arata tare bine,mai ales coarnele lui Rudolf :D.
    Modelul pe care l-ai/l-ati ales pentru sora ta e adorabil.Si eu vreau sa incerc folia de transfer pentru manichiura de Craciun/Revelion :).
    Off topic : Felicitari pentru ca te-ai hotarat sa faci cursul pentru unghii tehnice.Cu un asa talent era pacat sa nu-l fructifici ;).
    Kisses

    ReplyDelete
    Replies
    1. Am facut doar curs de manichiura deocamdata dar urmeaza si cel de unghii false :D

      Delete
  5. Cat de super sunt! Renul e bestial :))

    ReplyDelete
  6. micutele de ele ce bine arata ;)) renul e cel mai tare :D eu nu am mai rezistat si aseara iar mi-am pus unghii ;))

    ReplyDelete
  7. Faci tu ce faci si de ficare data ma uimesti cu modelele tale, sunt superbe rau,tare as vrea sa pot si eu sa fac modele 3D, abia astept sa am produsele ncesare :D

    ReplyDelete
  8. E atat de frumoasa manichiura, mai ales elementele in relief :) Chiar si pe unghii micute realizezi minunatii :*

    ReplyDelete

Please be polite/ Te rog sa fii politicoasa =)